Nieuw product: Otiom dwaaldetectie

Otiom is een revolutionair hulpmiddel voor plaatsbepaling dat voorkomt dat mensen met dementie verdwalen. Het systeem is ontwikkeld voor zowel verpleeghuizen als particulieren. Otiom is het resultaat van jarenlange ontwikkeling met zorgverleners, onderzoekers, belangenverenigingen, gemeenten, mensen met dementie en hun familieleden.

Met Otiom creëren zorgverleners op maat gemaakte veiligheidsniveaus die de grenzen bepalen van waar elke bewoner mag zijn. Als een bewoner deze zone verlaat, ontvangen zorgverleners of familieleden een smsmelding en laat de Otiom-app zien waar de bewoner zich bevindt.

Dankzij de moderne technologieën is Otiom op dit moment de enige oplossing op de markt die mensen met dementie zowel binnen- als buitenshuis kan lokaliseren.

Otiom respecteert de onafhankelijkheid en waardigheid van een individu. Het is geen bewakingsapparaat. In plaats daarvan waarschuwt het zorgverleners alleen als een bewoner zijn individuele veilige zone verlaat.

Op de productpagina en in de folder vindt u meer informatie

Scroll naar boven